VÅRA TJÄNSTER

FÖRSÄKRINGSBOLAG

Vi har lång erfarenhet av skadehantering och samarbetar med alla försäkringsbolag
över hela landet.

10 ÅRS GARANTI

Eftersom kvalitet är ett av våra kärnvärden, lämnar vi alltid 10 års garanti på vårt arbete. I dagsläget gäller 10 år på kompletta fönster och 5 år på isolerglas.

HEMBESÖK MED GRATIS BESIKTNING

FÖNSTER: Vi kommer hem till dig och gör en kostnadsfri besiktning av husets fönsterkarmar och glas. Sedan ger vi ett förslag på åtgärder. Det kan handla om att sätta in nya fönster och/eller renovera befintliga fönster. Det kan handla om att välja funktioner i olika glas i form av energibesparing, ljudreducerande glas, insynsskydd, värmeskydd, solskydd, inbrottsskydd/säkerhet, brandskydd och mer därtill. Vi går tillsammans med dig igenom behovet av åtgärder.

GLAS INOMHUS: Vi kommer hem till dig, besiktar och ger förslag på lämpliga planglasjobb i hemmet. Det kan vara installation av trappräcke, köksglas, badrumsglas, speglar, skjutdörrar m m. Vi går tillsammans med dig igenom behovet av åtgärder.

GLAS UTOMHUS:
Vi kommer hem till dig, besiktar och ger förslag på lämpliga planglasjobb i hemmet, t ex balkongräcke, altanräcke, uterum, balkonginglasning, växthus m m. Vi går tillsammans med dig igenom behovet av åtgärder.

SOLSKYDD: Vi kommer hem till dig, besiktar och ger förslag på lösningar för markiser, persienner, solfilm m m. Vi går tillsammans med dig igenom behovet av åtgärder.

MÅTTNING: Vi kommer hem till dig och tar exakta mått inför en offert eller ett beställt jobb. Vi går tillsammans med dig igenom behovet av åtgärder.

RÅDGIVNING

Vi ger dig professionella råd inför ett ROT-projekt eller nybyggnation. Här kan en riktig glasmästare göra stor nytta med rådgivning för alla typer av glasjobb. Valet av glas, placeringen, glasets egenskaper, format, tekniska lösningar m m.

INSPIRATION

Våra rutinerade glasmästare ger gärna idéer och inspiration. Glas är kunskap, och det har långt större möjligheter än du kanske känner till. Börja gärna med att kolla in vår hemsida för att få inspiration!

UPPGRADERING OCH RENOVERING AV FÖNSTER

Det är en vanlig missuppfattning att man måste byta gamla fönster. Om träet i karmen är friskt, är det ofta både bättre och billigare att renovera fönstret och byta glaskassetten till moderna glas med rätt typ av inbyggda, smarta egenskaper.

LAGA TRASIGA FÖNSTER OCH GLAS

När olyckan är framme hjälper vi dig att snabbt byta ut det trasiga glaset. Ta också chansen att byta till ett glas med smarta, inbyggda egenskaper. Då gör du något bra av olyckan!

SPECIALLÖSNINGAR

En riktig glasmästare klarar alla ovanliga fönster och glaslösningar. De som kräver specialmått, funktioner, former och utmanande installationer. Era mått är vår standard – ingenting är omöjligt för oss!

FINANSIERING

Hos ett riktigt glasmästeri kan du givetvis dela upp kostnaderna genom avbetalning. Vårt mål är att du ska få rätt jobb gjort i rätt tid, och sedan kunna betala i lagom takt.

BORTFORSLING OCH ÅTERVINNING AV GAMLA GLAS

Riktiga glasmästare bryr sig om både kunder och miljö. Därför tar vi gärna hand om gamla fönster och glas och ser till att de återvinns på rätt sätt.

2-ÅRSKONTROLL AV INSTALLATION

Vi kan erbjuda en kontroll efter 2 år. Allt ska förstås fungera som det ska. Eventuella åtgärder på arbetet täcks av vår 10-åriga garanti!

INSTALLERAT OCH KLART TILL FAST PRIS

Med detta koncept vet du alltid exakt vad jobbet kommer att kosta. Jobbet och produkten köps i helhetslösning, där installationen ingår och totalpriset är fast. Installerat och klarterbjudanden kan gälla för såväl fönster som planglaslösningar inomhus och utomhus.

ROT-AVDRAG

Arbetskostnad är ofta en väldigt stor kostnad och självklart erbjuder vi ROT-avdrag.